Zuster Norma op doorreis

Geschreven door Lime & Co
21
mrt

Zuster Norma

Zuster Norma 2004 Op deze foto v.l.n.r.: Helga ziet u achteraan en op de tweede rij: Hetty, Indira, Zuster Norma in 2004.

Op zaterdag 19 maart 2016 hadden we een erg leuke ontmoeting met Zuster Norma van Stichting Maryknoll Zusters van St. Dominicus. Zij was voor een kort bezoekje in Nederland. Ze was op doorreis van Kenia, in Afrika, naar de Verenigde Staten. Zuster Norma is een Nederlandse Maryknoll Zuster, daarom was het ook zo fijn om haar weer te ontmoeten.

zuster norma 2014Gezellig koffie gedronken en idee├źn uitgewisseld over de samenwerking en de veranderde maatschappij. Maandag vertrekt ze alweer naar de Verenigde Staten. Zij neemt mee wat we besproken hebben naar het bestuur. Een van de taken is ook signalering en verandering van omstandigheden en beschermen van de reputatie van de stichting.

Ze gaat daarna weer terug naar Kenia om daar verder te gaan met haar werk. Zoals altijd, te veel te vertellen, te weinig tijd.

Sinds 2004 voert Hetty het secretariaat van de Stichting Maryknoll Zusters van St. Dominicus.
Hetty werkt voor de stichting sinds 2003 en werkt samen met een DM bureau en een accountants kantoor om fondsen te werven voor het missiewerk van de Zusters.

Meer secretariaatswerkzaamheden door Lime & Co

Geef een reactie

Volg onze berichten

Ontvang elk nieuw bericht gelijk in uw inbox.