Vakantie out-of-the-office

Geschreven door Lime & Co
10
jul

Heerlijk, even rust, genieten van de vakantie.

Als je langer dan een aantal dagen van je werk wegblijft is het handig om de afwezigheidsassistent in te schakelen. Deze kun je vinden in Outlook. Weet je deze niet te vinden? Volg deze link en daar staat stapsgewijs uitgelegd hoe je deze kunt aanzetten.

Je kan nu laten weten dat je niet in de gelegenheid bent om je email te beantwoorden. Geef dit in het bericht ook goed aan. Je kunt in het bericht ook aangeven met wie er contact opgenomen kan worden als het een zaak betreft die veel haast heeft.

Filters

Zorg dat je filters hun werk goed doen. Maak mapjes zodat nieuwsbrieven in het juiste mapje terecht komen. Deze kun je later lezen. Zorg dat je overzicht houdt.

Tijdstip

Handig is om een aantal dagen voordat je weggaat deze assistent al aan te zetten. Zo voorkom je dat je voor je vakantie nog spoedklusjes moet afhandelen.

Terug van vakantie.

Met frisse energie kun je nu je inbox te lijf gaan. Omdat je van te voren je inbox op orde had, kun je je email eenvoudig weer op orde krijgen na je vakantie. Je moet wel even inzetten, maar omdat je overzicht hebt, gaat dat relatief eenvoudig.

Geef een reactie

Volg onze berichten

Ontvang elk nieuw bericht gelijk in uw inbox.