DIENSTEN

Diensten

“Total Office Support”, dat zegt het al. Alle diensten die te maken hebben met het kantoor kunnen wij leveren. 

Telefonische beantwoording
Uw telefoontjes altijd beantwoord?
Liever geen voicemail? Uw bel notitie direct ontvangen per e-mail, Whatsapp of Telegram?
Geen probleem!
U krijgt een telefoon nummer toegewezen, u schakelt uw telefoon door en u mist geen telefoongesprek meer.

Backup
​Ook als back-up voor uw receptie/secretaresse is deze dienst ideaal. Uw secretaresse notuleert uw meeting of is een dagje vrij en kan  uw inkomende gesprekken niet afhandelen.
​Wij zorgen ervoor dat alle inkomende gesprekken beantwoord worden. 

Overzicht
​Aan het einde van iedere werkdag (18:00 uur) ontvangt u van ons een overzicht van alle bel notitie.

​​U kunt er voor kiezen om na ieder gesprek een email te ontvangen. Dit is ook mogelijk via SMS. In zeer dringende gevallen sturen wij u een bericht via SMS, Whatsapp of Telegram om u op de hoogte te stellen.
Samen met onze klant zoeken we naar de best passende oplossing.

Secretariële- en administratieve ondersteuning
Wij kunnen een deel van uw secretariële- en administratieve werk uit handen nemen of zelfs helemaal uw secretariaat of administratie voor u voeren. U kunt zich dan volledig toeleggen op uw kerntaken.
Bijkomend voordeel:
U heeft fulltime beschikking over een secretaresse maar u betaalt alleen de uren die wij daadwerkelijk voor u werken. Omdat wij vanuit ons kantoor voor u werken, bespaart u de kosten van een kantoorruimte en faciliteiten.
Totaalpakket
Van het ontwerp, versturen en vouwen van een mailing, opvolging van uw mailing d.m.v. (telefonische) beantwoording en registratie en relatiebeheer, email beheer, inscannen van documenten, archiveren, web-beheer, content beheer en web-care, factureren, na-bellen, van bonnetje naar btw aangifte tot het voeren van klanten contacten zijn maar een aantal voorbeelden van de vele diensten die wij bieden.
Lime & Co Total Office Support biedt een totaalpakket aan secretariële- en administratieve ondersteuning, deels of tot en met het volledig voeren van uw secretariaat. Het spreekt voor zich dat hierbij de privacy van u en uw klanten voorop staat.

Post – en vestigingsadres
Om in Nederland een bedrijf te kunnen voeren is een vestigingsadres een vereiste.
Wilt u uw privéadres en uw zakelijk adres gescheiden houden?
Lime & Co Total Office Support biedt u onder de naam Postvestiging.nl een zakelijk post- en vestigingsadres, zonder dat u daadwerkelijk een kantoorruimte hoeft te huren.
Bent u een buitenlandse ondernemer die in Nederland activiteiten wil ontplooien, dan kan het voordelig zijn om in Nederland een vestiging te hebben. Ook hier bieden wij diverse mogelijkheden, eventueel met secretariële ondersteuning en telefoondiensten.
Wij bieden zakelijke vestiging aan bedrijven en stichtingen, die in Nederland gevestigd willen zijn. U kunt uw bedrijf of stichting, met een verklaring van ons, bij de Kamer van Koophandel inschrijven op ons adres en kunt daarnaast gebruik maken van ons postadres voor het ontvangen van post.
Deze sturen wij door naar een door u opgegeven adres. Indien u dit wenst maken wij dringende poststukken voor u openen en sturen u per e-mail een digitale scan, zodat u er mee aan de slag kunt voordat u het stuk fysiek in handen heeft.
Postadres privépersoon
Verkeert u in de ongelukkige omstandigheid (echtscheiding/blijf-van-mijn-lijf o.i.d. geen faillissement/fraude) dat u als privépersoon tijdelijk post naar een ander adres moet sturen dan kunt u voor maximaal 3 maanden aaneengesloten post (geen pakketten) door laten sturen via ons naar een alternatief adres. U mag natuurlijk de post ook komen afhalen. Hierbij is discretie absoluut gewaarborgd.
Neemt u contact op met ons kantoor om alle mogelijkheden te bespreken.

webmarketing

Neem contact op!

Volg onze berichten

Ontvang elk nieuw bericht gelijk in uw inbox.