Africa Classic - Team Mindwize (Carola Wortman)

Geschreven door Lime & Co
17
mrt

Africa Classic sponsoring team Mindwize

Africa Classic sponsorIn 2015 heeft Carola Wortman van Mindwize samen met een aantal van haar collega’s meegedaan aan de Africa Classic, voorheen Amref Kenya Classic. Dit is een fiets tocht voor het goede doel. Het is een sportieve en mentale uitdaging in Afrika. Zij heeft samen met haar collega’s erg hard getraind om mee te kunnen doen.

Sponsoring.
Een tijdje geleden ontvingen wij van haar een mailing. Daarin vertelde ze enthousiast over de plannen van haar en het team waarin zij fietst. Zij wilden heel ambitieus meedoen aan deze zware rit. Carola vroeg om een persoonlijke sponsoring. Natuurlijk hebben wij JA gezegd. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer het minimale sponsor-bedrag van  € 5000 bijeen brengt.

Mindwize
Met Mindwize werken wij al meer dan 13 jaar samen voor een Charity, een goed doel. Mindwize doet de Direct Marketing en wij voeren het secretariaat. Door de jaren heen hebben wij diverse mensen leren kennen binnen Mindwize, maar Carola kennen we het beste en ook het langste. Wij vonden dat een sportieve daad zoals die van Carola best beloond mocht worden. Vandaar dat wij gekozen hebben voor deze sponsoring.

Geef een reactie

Volg onze berichten

Ontvang elk nieuw bericht gelijk in uw inbox.